|
Size özel e posta ve msn adresiniz bizden size hediye |
|
27-072009, 11:39 PM
(Bu Mesaj 08-082009 11:26 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Özay.)
|
|||
|
|||
|
Size özel e posta ve msn adresiniz bizden size hediye
Hepimiz sanal alemde birer sanal kimlik kullanıyoruz, kimileri hotmail, kimileri gmail kimileri bilmem ne mail uzantılı mail adresi kullanıyorlar...
Peki biz neden İslamoğlu olmayalım dedim, ve sadece sitemiz üyelerine özel bir uygulama başlattım. Dileyene örneğin 'ozay@mustafaislamoglu.biz', dileyene 'ozay@islamoglu.biz' şeklinde e posta adresi vermekteyiz.(isminiz@ şeklinde) Bu adresleri aynı hotmail kullanır gibi hem msn hemde e posta olarak kullanabilirsiniz, üstelik türkçe(Hizmet hotmail servisleri üzerinden yürütülmektedir) Unutmayın, kullandığınız adres sizin sanal alemdeki kimliğinizdir! Almak istiyorsanız lütfen bana bir Özel Mesaj gönderiniz(Almak istediğiniz adresle birlikte) Size geçici bir mail ile almak istediğiniz adres gönderilecektir... Arkadaşlar bilgilerini eksik gönderenlere malesef yardımcı olamayacağım, öncelikle isminiz@islamoglu.biz yada isminiz@mustafaislamoglu.biz isimleri üzerinden bir tercih yapıp bana ondan sonra özel mesaj atınız, herkese teker teker izah etmem imkansız gibi, lütfen istediğim bir kaç bilgiyi eksiksiz giriniz... Aksi taktirde size yardımcı olamayacağım gibi dönüşte yapamayacağım! |
|||
|
06-082009, 06:11 PM
(Bu Mesaj 29-092009 02:24 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Özay.)
|
|||
|
|||
|
RE: Size özel e posta ve msn adresinin KULLANIMI
Bu bölüm önemli bilgiler içermektedir...
Hesabınız onaylandıktan sonra tarafımızdan size onaylandı mesajı ulaşacaktır Gönderdiğimiz hesap adı ve geçici şifre ile BURADAN giriş yaparak geçici şifrenizi değişip gerekli bilgileri girmek zorundasınız, aksi taktirde hesabı kullanamazsınız. Bu işlemi 1-2 dakikada türkçe olarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz, işlemi sonlandırdıktan ve geçici şifrenizi değiştikten sonra hesabınız e posta ve msn kullanımına aktif hale gelecektir. Hayırlı olsun... Not: Geçici şifreniz ekteki dosyada yazmaktadır Giriş yapıp şifreyi değişmediğiniz sürece hesabınızı kullanma ihtimali olmadığı için herkese aynı geçici şifre verilmektedir, size onaylandı mesaj geldikten sonra aldığınız isim ve geçici şifre ile giriş yapıp şifrenizi değişmelisiniz Sık Sorulan Sorular: - Bu adresler ücretlimi? Hayır bu tamamen ücretsiz bir hizmettir. - Aldığımız adresi hemen kullanabilirmiyiz Hayır, geçici şifrenizi değiştikten sonra kullanabilirsiniz - Ben size mesaj attım ama bana cevap vermediniz, acaba yanlış bir şeymi yaptım Hayır, yanlış bir şey yapmadınız, vakit buldukça hesapları açıyorum, daha çok toplu şekilde açıyorum, onun için bazen haftalar hatta aylar sürebiliyor(Nadirde olsa) - Bu adresler güvenlimi?! Hesapların servis sağlayıcısı Microsoft şirketine ait hotmail' dir. Hotmail dünyanın en çok kullanılan mail servislerinden biridir. Sizlerin almakta olduğunuz adresler ise extra güvenlik özelliklerine sahiptir, öyleki şifrenize erişen bir şahıs bu adresi kullanabilmek için benim tarafımdan oluşturulan 3 güvenlik şifresi ve bir telefon onayınıda geçmek zorundadır, buda neredeyse imkansız bir olaydır, hesabınızın çalınması durumunda benimle irtibata geçerek hesabınızı kolayca geri alabilirsiniz |
|||
|
16-082009, 11:41 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Size özel e posta ve msn adresiniz bizden size hediye
fehmi@islamoğlu.biz
|
|||
|
23-082009, 10:25 PM
|
|||
|
|||
|
selamun aleyküm özel mesaj gönderdim ama hiç bir şey yok ortada
Bize gönüllü kardeşliği göster Allahım |
|||
|
23-082009, 11:07 PM
|
|||
|
|||
|
herkesle ilgileneceğim, size dönüş yapmam biraz gecikebilir. Tüm özel mesajlara dönüş yapılacaktır...
|
|||
|
28-082009, 04:19 PM
|
|||
|
|||
|
dileyen arkadaşlarımın hesapları açılmıştır...
|
|||
|
30-082009, 03:02 PM
|
|||
|
|||
|
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,İNŞAALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR.
Bize gönüllü kardeşliği göster Allahım |
|||
|
30-112009, 01:27 PM
|
|||
|
|||
|
uysal83@islamoglu.biz
|