|
İslamoğlu`ndan Cübbeli Hoca`ya cevap - Haber 7 |
|
22-052010, 11:10 AM
|
|||
|
|||
|
RE: İslamoğlu`ndan Cübbeli Hoca`ya cevap - Haber 7
Evet, ne yazık ki cüppeli, Mustafa İslamoğlu hocamıza iftira atıyor, Allah ıslah etsin. Ama bazı kardeşler cüppeli hakkında "dinden para kazanıyor" manasında konuşuyorlar. Böyle bir iddiamız varsa somut bir şekilde iddiamızı ispat mecburiyetindeyiz.
|
|||
|
09-072010, 10:57 AM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar farkında mısınız cübbeliye gıybet ediyor diyerek kendiniz gıybet ediyorsunuz madem cübbeliyi uyarın gıybet ettiği için burada konuşmayın.ayrıca cübbeli kendince bir yanlışı düzeltiyor ve de bunu da mustafa hocamız duyuyor bunun neresi gıybet,gıybet olması için duymaması lazım değil mi.
Ben mustafa hocamızı çok seviyorum ve onun büyük bir alim olduğunu düşünüyorum ama cübbeli bazı konularda haklı bence.Bu yüzden körü körüne bağlanmaya her zaman karşıyım.Mustafa hocam da böyle demiyor mu.Hatta sahabelerin bile hatası olduğuna göre mustafa hocamızın da hata yapma olasılığı vardır ki bence bazı konularda cübbeli hakkaten haklıdır. |
|||
|
09-072010, 11:57 AM
|
|||
|
|||
|
"yns" bazı konular derken, aslında haklı derken, hangi konular bir açıklama getirirsen bizde istifade ederiz. Tabiki hatasız kul olmaz lakin ortaya konuşmadan örnek verilse iyi olur? Yoksa sapla saman karışır.
|
|||
|
10-072010, 07:32 PM
|
|||
|
|||
|
yns kardeşim çok haklı gıybet etmiyor kendileri iftira ediyor ne acı ki
gövdemi alemlere zerkederek varoldum kayrasıyla Varedenin eşref-i mahlûkat nedir bildim. |
|||
|
31-072010, 01:38 AM
|
|||
|
|||
|
şeyhimizin rızasını kazanamayanlar, allahın rızasını kazanamaz diyen bir alimden(!) ne beklenirki?
|
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Mustafa İslamoğlu hoca iftiralara cevap veriyor - Mart 2010 | Mustafa Enes | 8 | 484 |
19-032010 04:17 PM Son Mesaj: Özgün İrade |
|

İletişim
Üye Listesi
Takvim
Ara