|
Sizin Züleyhanız Kim? futbol tutkusunu bir türlü hayatımdan atamıyorum... |
|
09-102009, 05:20 AM
|
|||
|
|||
|
Sizin Züleyhanız Kim? futbol tutkusunu bir türlü hayatımdan atamıyorum...
Sizin Züleyhanız Kim? futbol tutkusunu bir türlü hayatımdan atamıyorum.. Sevgili Hocam zatınızı Allahın selamı ile selamlar izninizle hürmetlerimi arz ederim. Yaklaşık 15 sene evvel Yürek Devleti kitabınızla gıyabınızda tanıştım. Her kitabınızla her yazınızla her sohbetinizle yüreğimizde ve zihnimizde yepyeni açılımlar meydana getirdiniz; Daha önce duymadığımız ve düşünemediğimiz mesela hayatımızı vahiyle inşa etmeliyiz problemimiz tasavvur problemi tasavvurlarımızı kim oluşturuyor hayatın öznesi olmalıyız zira Kur 'an bir öznedir aktif iyi olmalıyız zira pasif iyi aktif kötüye yardım etmiş olur hayatın merkezinde insan insanın merkezinde iman imanın merkezinde bilgi bilginin merkezinde hakikat ve hakikatin merkezinde Allah olmalı İslam binasının ilk katında Ahlak olmalı sonra iman ibadet ve muamelat gelmeli gibi ve şimdi hatırlayamadığım birçok kavram ve açılımı sizinle kazandık Rabbim sizden razı olsun. Muhterem Hocam Yusuf kıssası ile ilgili konuşmalarınızda da sizin züleyhanız ne sorusunu zihnimize ve yüreğimize adeta çiviliyorsunuz. Çok sıkıntı çektiğim ızdırab duyduğum ve sizinle paylaşıp dua ve nasihatlerinizi beklediğim konu da bu Hocam. Düşünüyor ve biliyorum ki cahiliye dönemimden kalan futbol ve G.Saray tutkusunu bir türlü hayatımdan atamıyorum her şeye La çekip yüreğini tüm ilahlardan temizlemeye çalışan ben bu konuda aciz kalıyorum. Dualarınıza muhtacım Hocam. Biliyorum ki her anınız kıymetli. Lakin şu satırlara içimi dökmek bile benim için önemliydi. Rabbim ilminizi bereketlendirsin İnşallah... Mustafa İslamoğlu : Benim aziz kardeşim, İnsan kuldur, zaafları olur. Yeter ki kendini kontrol edebilsin. futbol hastalığı da bunlardan biri. Kontrol altında olur sizi esir almasına izin vermez vazifelerinizi aksatacak duruma gelmezse, gerisi caizdir. Vesselam. VİDEO VE YAZILARIMIZIN DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞMASI İÇİN LÜTFEN ARKADAŞLARINIZA ÖNERİNİZ,DAVET EDİNİZ. |
|||

İletişim
Üye Listesi
Takvim
Ara