|
Esma Nöbeti.. |
|
26-042009, 11:06 PM
|
|||
|
|||
|
Esma Nöbeti..
arkadaşlar Senai Demirci hocamızın faliyete geçen bir projesinden bahsetmek istiyorum Esma nöbetçiliği.. istediğiniz bir esmayı senai demirci.biz istesinden alıp o esmanın nöbetçiliğini yapabilrsiniz ayrıntılı bilgiyi senai demirci.biz sitesinden edinebilrsiniz
![]() http://www.senaidemirci.biz/Forum-Esma-i-Husna-Nobeti hayırlara vesile olmasını diliyorum.. |
|||
|
26-052009, 09:45 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Esma Nöbeti..
evet çok güzel bir proje kesinlikle senai hocamdan RABBim razı olsun....
RABBim yardım ederse bende esma nöbetçisiyim hamdolsun..........ES SAMED_EL ADL ..........nöbetçisi Utanmadıktan sonra dilediğini yap.. (Hadis-i Şerif) |
|||
|
09-062009, 06:28 PM
(Bu Mesaj 09-062009 06:38 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : TALEBETÜL KURAN.)
|
|||
|
|||
|
medine kardeşim bende zişanım senai hocamın sitesinden bende halık ismi celilini tutuyorum hamdolsun
vav insni temsili harf ve insan vav şeklınde anne karnında ne resınden baktımsa vava kulluk vazifesini gördüm boyun eğmek teslimiyeti hatirlatı bana acaba vav olup bir elif boyu yol alabildimmi malum rabbim yardımcımız olsun |
|||
|
09-062009, 10:21 PM
|
|||
|
|||
|
nöbetlerinizi paylaştığınız için teşekkürler, nöbetçisi olduğunuz esmanın anlam ve mahiyetlerini de paylaşırsanız daha güzel olur. Nitekim ne kadar esma bilirsek o kadar Allah'ı tanımış ne kadar tanırsakta o kadar bağlanmış oluruz.
Bize gönüllü kardeşliği göster Allahım |
|||

İletişim
Üye Listesi
Takvim
Ara