|
Fazlurrahman |
|
18-042009, 06:36 AM
|
|||
|
|||
|
Fazlurrahman
Fazlurrahman VİDEO VE YAZILARIMIZIN DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞMASI İÇİN LÜTFEN ARKADAŞLARINIZA ÖNERİNİZ,DAVET EDİNİZ. |
|||
|
24-052010, 10:27 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Fazlurrahman
İslamoğlu Fazlurrahman'ın İslam'ın semavi bir din olmadığı(yani Kur'an'ı peygamberimizin yazdığını(ayrıca Kur'an peygamberimizin "zihnine" indrildiğini söylüyor)) hakkındaki görüşüne katılıyor mu acaba?
Ayrıca Kur'an'daki bazı hükümlerin çağa uydurulması gerektiği(örnek: hırsız hakkındaki hüküm) hakkındaki görüşüne katılıyor mu? |
|||
|
25-052010, 10:41 AM
|
|||
|
|||
|
Sevgili arsivmor, sorunuza binaen araştırdım, sorunuzun direk cevabı olmamakla birlikte Fazlur rahmana'ı nasıl değerlendirdiği konusunda belki bir fikir verebilir.
ilgili makaleler; http://www.mustafaislamoglu.com/ 1 - Aktif iyi olmak için sorumluluk ahlâkı 2 - Onbirinci emir: Düşmanının ekmeğini yemeyeceksin! 3 - Ramazan festival değildir! 4 - Muhammed Esed ve Meali (V) 5 - Vahyi indiği zamana giderek anlama çabası ütopya mı? 6 - Yanlış anladınızsa, nasıl yaptığınızın ne önemi var? 7 - "Şeriat yaşasın", fakat nasıl? 8 - İlmin ve âlimin itibarı Saygılarımla |
|||
|
25-052010, 07:31 PM
|
|||
|
|||
|
Allah bizleri tekfire düşmekten uzak tutsun. Hoşgeldiniz evvela aziz kardeşim, hocanın şöyle bir tarzı var ne kadar haberdarsınız bilmiyorum tekrar etmekte yarar var "pirinci taşıyla birlikte değil taşını ayıklayıp yerim yada çocuk altını kirletti diye kaldırıp çocuğuda çöpe mi atarsınız, altını atıp bağrınıza basarsınız elbet" hocanın düsturu budur, çok şükür ki bizde bundan nasiplendik, ümmetinde bu zaviyeden bakması dileğiyle...
gövdemi alemlere zerkederek varoldum kayrasıyla Varedenin eşref-i mahlûkat nedir bildim. |
|||

İletişim
Üye Listesi
Takvim
Ara